Att lämna eller skicka in för reparation...

Man kan lämna in kameror för reparation direkt till verkstaden på Fredsgatan 14 i Sundbyberg. Annars kan man skicka sina saker till oss. Då är det dock en annan adress man skickar till, och det är Bergsgatan 14A, också i Sundbyberg. Notera att alla paket ÖVER 3Kg alltid ska budas till verkstaden på Fredsgatan 14. Nu under pandemin ska man iakta försiktighet och hålla avstånd. Lämna in i en låda eller påse. Bifoga alltid kontaktuppgifter samt det som ni önskar få gjort på era saker. Ring när ni är på plats så hämtar vi utanför. Observera att man inte bara kan dyka upp med en kamera i handen utan föregående kommunikation.

 

 

Alltså:

 

Paket över 3Kg, eller det som man vill ska köras ut eller budas till oss oavsett vikt, använder man adressen:

 

Analoga kameror Stockholm

Fredsgatan 14

172 33 Sundbyberg

 

 

Vanlig post upp till 3Kg skickas till:

 

Analoga kameror Stockholm

Bergsgatan 14A

172 71 Sundbyberg

 

 

Packa och skicka i stadiga kartonger, dock ej överdrivet stora. Använd inte tejp på bubbelplasten inuti utan vik ihop bara, kameran kommer inte att lossna och åka ut ;). Använd inte heller s.k gaffatejp på lådan. Materialet ska återanvändas till returfrakten! Skicka alltid spårbart, inte bara frimärkt. Om ni lägger in antingen telefonnummer eller epost för avisering får vi in det automatiskt i appen. Ni behöver inte "påminna" oss om försändelser för vi har koll och hämtar flera paket samtidigt, då kan det bli liggande upp till en vecka hos ombud.

 

 

Hoppas att detta skall klargöra allt som har med frakt och inlämning att göra. Om det fortfarande kvarstår frågetecken, ring 0708-202435